Webtekstschrijver


Tekstschrijver nodig Webtekst Pioenroos


Hoe versier ik jou?

Misschien herken je dit? Je stond op het schoolplein te lonken naar dat meisje of die jongen waar je verkikkerd op was en je vroeg je af: Hoe versier ik jou? Ik weet niet hoe dat bij jou ging, maar ik ging op m’n gevoel af. Al jaren weten reclamemakers dat wij ons vooral laten leiden door ons gevoel en niet zozeer door feiten. Hetzelfde geldt voor jouw websitebezoekers.


Maak me gek

Geweldig, je website trekt bezoekers, maar hoeveel maken contact met jou? Hoeveel potentiële klanten lezen jouw webtekst en denken: Maak me gek...!!! OK, alles met een vette knipoog, maar webtekst heeft maar één doel: Verleiding van jouw bezoeker. En daarvoor krijg je geen 15 minuten, maar 15 SECONDEN. Zaak dus om het kort en krachtig te houden.


Verklein de afstand

Allereerst, verklein de afstand door je bezoeker direct aan te spreken, het liefst met ‘je’ of ’jij’ en ‘praat’ meer over je bezoeker dan over jezelf. OK, nu heb je aandacht en ga je een tipje van de sluier lichten. Vraag je af wat je bezoeker zo aantrekkelijk vindt aan jou en vertaal dit naar kernwoorden (zoekwoorden) die je laat terugkomen in je webtekst. Gebruik beeldspraak en stel vragen. Verdeel daarna je webtekst in korte blokken en voorzie elk tekstblok met een spannende kop die in het tekstblok terugkomt. Schrijf korte zinnen, vermijd lijdende zinnen en kort je webtekst in tot 250 woorden per webpagina.


En...lukt het? Zo niet, neem contact met me op. Dan bespreken we hoe ik als webtekstschrijver jouw klanten ga versieren.


Contactformulier

Vul hier je naam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht in en ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.


Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Bericht: