Storytelling - Mijn visie op schrijven


Tekstschrijver nodig - Storytelling - Olive Tree Lavender


Verplaats je eens in je klanten. Wat willen die van jou weten? Willen ze alle details lezen over jouw product, het fabricageproces, over hoe goed jouw organisatie is of wanneer deze opgericht is? Mwah, ik denk het niet. Maar wat willen ze dan wel?


Klanten verbinden zich met jou

Je klanten willen een verhaal horen. Jouw verhaal over jouw oplossing voor hun probleem. Zij willen zich met jou verbinden en een goed gevoel hebben bij jou. En hoe creëer je dat dan? Precies, met een verhaal oftewel Storytelling.


Getrakteerd op een belevenis die hen diep raakt

Voor veel tekstschrijvers en copywriters is storytelling de zoveelste hype om aan mee te doen. Voor mij is storytelling Engels voor verhalen vertellen iets wat ik als geboren schrijver al van jongs af aan doe. Als tekstschrijver vertel ik je klanten het verhaal over jou. Ik schrijf vanuit mijn hart, wat betekent dat ik me afstem op jou en jouw identiteit en opensta voor de gevoelens en beelden die dan bij mij binnenstromen. Deze verwoord ik tot een verhaal dat leest alsof je klanten zich in een multidimensionale film wanen. Daarin worden al hun zintuigen getrakteerd op een belevenis die hen diep van binnen raakt.


Lees mijn verhalen

Wil je voor we contact maken eerst wat van mijn verhalen lezen? Bezoek dan mijn blog.Contactformulier

Vul hier je naam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht in en ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.


Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Bericht: