Schrijf Coaching


Tekstschrijver nodig - Schrijf Coaching - Gumtrees DandenongDus, je bent aan het schrijven, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. De inspiratie schiet je maar niet te binnen. Of je komt niet op de juiste woorden om vorm te geven aan je fantasie. Pfff ... het valt echt niet mee, hè? Zie je het niet meer zitten?


Iedereen kan schrijven

Iedereen kan schrijven. Iedereen kan putten uit de universele bron van inspiratie. En toch lukt het ons niet altijd om die inspiratie te vertalen naar een verhaal. Dat komt vaak doordat we er te veel over nadenken. We maken het moeilijker dan het is, we zitten onszelf in de weg. En voor je het weet, raak je alle zin kwijt om verder te schrijven. Herken je dit?


Ik begeleid jou

Ik wil jou graag helpen. In een Schrijf Coaching sessie begeleid ik jou, en stem ik me af op jou en waarover je wilt schrijven. Vervolgens ga ik je begeleiden, zodat je vanuit je hart gaat schrijven. Na een paar sessies lukt het jou al om te schrijven wat er in jou opkomt. Of je nu iets persoonlijks wilt schrijven of een zakelijke boodschap op papier wilt zetten, ik leer jou in verhaalvorm te uiten wat je maar wilt.


Leer schrijven wat je op je hart hebt

Wat zeg je ervan? Wil jij verhalen leren schrijven? Wil jij schrijven zonder erbij na te denken? Neem contact met me op voor je eigen Schrijf Coaching sessie. En je leert schrijven wat je op je hart hebt.


Contactformulier

Vul hier je naam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht in en ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.


Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Bericht: