The Art of Allowing

Geen tekstschrijver nodig

Herken je dat? Je voert een gesprek en hebt het gevoel dat je gesprekspartner op een andere golflengte zit. In de komische film ‘What women want' (wat vrouwen willen) heeft hoofdrolspeler Mel Gibson daar absoluut geen last van. Hij speelt een charmeur die plotseling kan horen wat vrouwen denken en gebruikt deze gave om in te spelen op de emoties van zijn vrouwelijke klanten.

Gedachten van je klant lezen

Stel je eens voor, dat jij ook de gedachten van je klant kunt lezen. Ineens heb je geen tekstschrijver nodig om contact te krijgen met je klant. Maar goed, ik gok dat je niet telepathisch begaafd bent, anders zat je nu niet op m'n website. Je hebt dus wel een tekstschrijver nodig en het liefst een die de gevoelige snaar van je klant weet te raken.

Verbeelding van je klant

Welkom bij Tekstschrijver nodig. Nee, ik lees geen gedachten, maar voel wel nauw aan wat mensen beweegt en heb het lef m'n fantasie de vrije loop te laten. Ik kruip onder de huid van je klant en schrijf beelden. Beelden die tot de verbeelding van je klant spreken. Met precies de juiste woorden en zinnen maak ik je klants emoties los én maak jij contact met je klant. Tekstschrijver nodig, ik werk in Groningen en schrijf voor heel de wereld. Ook in het Engels, m'n andere moedertaal.

Wim Beunderman

Tekstschrijver nodig

info@tekstschrijvernodig.nl

06 245 44 691

inlevend, expressief, tweetalig

Waarmee kan ik u helpen?

{ Aanmelden Blog } { Algemene Voorwaarden }

Language: EN NL
tekst schrijver
Welkom
Contact
Wim Beunderman
Tekst Schrijver Nodig