Merkverhaal schrijver


Tekstschrijver nodig Merkverhaal schrijver


Stel je een boom voor, een eikenboom. Zie je ‘m voor je? Met zijn brede stam, lange takken, langwerpige bladeren, eikeltjes en grijze, gegroefde bast? Aan deze kenmerken merk je dat het een eik is en kun je je ermee identificeren. Zo werkt het ook met merken.


Mensen voelen je essentie

Klanten en andere mensen identificeren zich met datgene wat jou kenmerkt. Meestal gaat dat onbewust. Het is een gevoelskwestie. Mensen voelen je essentie of de essentie van je organisatie en verbinden zich ermee. Alles wat hen daaraan herinnert, brengt een reactie op gang. Het zorgt ervoor dat zij contact met je opnemen, een product of dienst van je afnemen of dat zij met andere mensen en organisaties over jou praten.


Je merkverhaal vormt de basis

En nu, hoe laat jij zien wie je bent? Of, beter gezegd, hoe definieer je voor jezelf wie je bent? Als merkverhaal schrijver ga ik met jou in gesprek en maak ik verbinding. Zo voel en zie ik je essentie, kracht en potentieel. Dit verwerk ik tot een verhaal. Jouw merkverhaal. Dit merkverhaal met een bijbehorende slogan vormt de basis voor al jouw communicatie, bijvoorbeeld je website of een filmpje, en wordt weerspiegeld in je huisstijl en logo.


Ik schrijf jouw merkverhaal

Wil je duidelijk herkenbaar zijn voor jouw klanten? Wil je dat mensen zich met jou identificeren en verbinden? Neem contact met mij op en ik schrijf jouw merkverhaal. En neem ook eens een kijkje naar mijn branding diensten op mijn andere website.


P.S. Was het je opgevallen dat de afbeelding van de eikenbast hierboven horizontaal is? Nee? Dat maakt niet uit, want onbewust herken je de bast, hoe deze ook wordt gepresenteerd.


Contactformulier

Vul hier je naam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht in en ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.


Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Bericht: