Content Marketing


Tekstschrijver nodig Content MarketingStel, je wil op het internet je kennis delen, je naamsbekendheid vergroten of dat mensen over je praten. Of je financiële middelen zijn beperkt en je wilt onder de aandacht komen van potentiële klanten. Hoe doe je dat?


Geïnspireerd door wat jij te vertellen hebt

Het antwoord is Content Marketing. Wat houdt dat in? Content Marketing is wanneer je media of andere publiceerbare inhoud creëert en deelt op het web. Bijvoorbeeld in een nieuwsbrief, op een blog, website of andere webpagina of op Social Media, zoals een Facebook-pagina. Nu vraag je je misschien af wat voor nut dit heeft. Nou, dat is heel simpel. Mensen zijn gek op verhalen, ze houden ervan als je kennis, ervaring en visies met hun deelt. Vooral als deze betrekking hebben op een thema waar ze erg in geïnteresseerd zijn. Het effect van jouw Content Marketing is dat je een netwerk van mensen creëert die geïnspireerd raken door wat jij te vertellen hebt.


Jouw verhaal op het web verspreiden

Deze mensen kunnen wel eens de ambassadeur van jouw organisatie worden. Dus iedere keer als jij blogt, tweet of een nieuwsbrief online brengt, verhoog je de kans dat er over jou gepraat wordt. En daarin zit nou de kracht van Content Marketing. Voor je het weet, heb je een onbekende aan de telefoon die belangstelling heeft voor wat jij te bieden hebt. Allemaal omdat je bereid bent om jouw informatie te delen. Wil jij ook Content Marketing inzetten om het hart van jouw klanten te winnen? Neem contact met mij op. Dan bespreken we hoe we het beste jouw verhaal op het web kunnen verspreiden.


Ontvang gratis een Content Marketing Strategie!

Wil jij ook een Content Marketing Strategie? Vul dan het contactformulier hieronder in, en je ontvangt van mij gratis een mini Content Marketing Strategie.


Gratis Content Marketing Consult!

Wil jij gratis Content Marketing Advies? Vul dan het contactformulier hieronder in, en je ontvangt van mij gratis een telefonisch of skype consult van 1 uur.


Contactformulier

Vul hier je naam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht in en ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.


Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Bericht: