Klantreacties


Markvoort Media

Wim Beunderman van Tekstschrijver Nodig is creatief en denkt actief met ons mee. Voor onze website hadden we een aantal pakkende teksten met bijpassende slogans nodig en hier heeft hij dan ook voor gezorgd. Het resultaat is dat bezoekers nu langer op onze website blijven omdat ze met aandacht en interesse de teksten lezen. Bent u op zoek naar een goede tekstschrijver, dan kunnen wij u Tekstschrijver Nodig zeker aanbevelen.


Roy Markvoort – Markvoort Media

Antema Sieraden

Wim, Ik vind dat je precies gedaan hebt wat ik heb aangegeven. Ideeën of aandachtspunten van mijn kant heb je overwogen en meegenomen. Of aangegeven waarom het beter was anders te doen. Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen. Je luistert goed naar wat de vraag is, geeft een opzet die nog aangepast kan worden. Staat open voor ideeën. En het gaat snel.


Ans Jaspers – Antema SieradenPrivate Lounging

Je wist precies wat onze visie was na onze kennismaking. We vinden dat je erg goed werk geleverd hebt en je op een prettige manier zaken doet. Bedankt Wim.


Tim van Dellen en Riklis Karto – Private LoungingJouw Wijze

Je wijze van contact maken en vragen stellen heb ik als zeer prettig ervaren. Inhoudelijk klopt de aangeleverde tekst daarom ook. Ik heb nu heldere teksten, waar ik mezelf in kan herkennen. Mijn doel is om met hulp van jouw teksten beter herkend en begrepen te worden.


Piet van Gijssel, Jouw WijzeJodh vormgeving

Wim heeft een groot inlevend vermogen en heeft daardoor verwoord wat wij willen uitdragen als bedrijf, onze complimenten!!KOP11 Vormgeving

Wim is een aangenaam mens en een bedreven tekstschrijver. De eerste eigenschap zorgt ervoor dat je je als klant gehoord en begrepen voelt. In combinatie met de tweede eigenschap levert dit niets anders dan goede, begrijpelijke (!) en kwalitatief hoogwaardige teksten op.


Hilde Pruis, KOP11 VormgevingLightwave

Als je een goede eigentijdse tekstschrijver zoekt, omdat je het zelf niet weet of te druk hebt, dan kan ik je zeker Wim aanbevelen.


Dominicus Hettinga, LightwaveHappzy

Wij zijn zeer tevreden over de tekstomschrijvingen van de restaurants van onze happzy.com website en danken Wim Beunderman voor de prettige en vlotte samenwerking!


Dirk Braam, Emma Blanchard, direktie Happzy BV.Visser Administraties

Prima teksten, levert wat er wordt gevraagd, goede service.DCImagine

Wim is a very kind and professional person.


Ana Blaauw – Torres, DCImagineUniversiteit Twente – Advanced Technology

“Beste Wim, Dank voor je aanbeveling. De aanbeveling geldt wederzijds. Je bent een creatieve geest die de briefing goed heeft weten te vertalen. Met de pakkende en aansprekende teksten ben ik erg tevreden. Je weet een goed sfeerbeeld te schetsen en dit vind ik top! Verder goed om te zien, hoe je in relatief korte tijd dit technisch verhaal, hebt weten om te zetten in een mooi product. Dank hiervoor. Hartelijke groet, Eymane”

July 16, 2010

Top qualities: Good Value , High Integrity , CreativeTake A Unique Break

Een zoveelste kop koffie, mijn ogen gericht op het virtuele papier,

zoekend naar de juiste woorden voor de website van mijn eigen “Take a unique break”


Het doet mij denken aan het dichten begin in de december maand;

wanneer je het geluk hebt in een goede bui te zijn,  schieten er zomaar een aantal woorden te binnen. Maak ze dan meteen onsterfelijk en vertel ze op papier!

Maar deze keer …  nee geen zin, geen woord, noch een letter dringt mijn gedachten in.

Toch blijkt er iets te zijn in een persoon wat je tijdens zo’n moment aan het denken zet,

iets wat ervoor zorgt dat je net op het juiste moment, de juiste website bewandelt en al zoekend naar eigenlijks niets, terecht laat komen bij de juiste man; in dit geval Wim Beunderman!


Een warm welkom met het hart op een mooi plekje, zeer behulpzaam en de mogelijkheid bezit op meerdere manieren te schrijven. Nee, beter verwoord; gezien hij zijn tekst aanpast aan de wensen van zijn klant, aan de behoeftes van de klanten achter zijn klant, met als basis warmte en sfeer heb ik hem ervaren als een vakkundige schrijver met een luisterend oor. Aandacht voor kleine details, zelfs een offerte is verpakt in een donzen jasje. Wim legt in zijn tekst dìe ondertoon, dìe sfeer welke ik naar op zoek was, die zoveelste avond met mijn kop koffie achter het virtuele papier.  


Ik ben blij dat dat iets mij gebracht heeft bij hem, want dankzij hem staat mijn gevoel, mijn “Take a unique break” nu op papier en heeft het eraan toegedragen ik net weer dat beetje meer trots kan zijn op mijn zo uit de hand gelopen hobby!


Bedankt Wim! Bedankt voor het zo warm en prettig contact per mail, aan de telefoon en op papier!


Een lieve groet, Steffie Welters