Hoe versier ik jou?

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op donderdag 22 april 2010


5 tips voor verleidende webtekst


Misschien herken je dit? Je stond op het schoolplein te lonken naar dat meisje of die jongen waar je verkikkerd op was en vroeg je af: Hoe versier ik jou? Ik weet niet hoe dat bij jou ging, maar ik ging op m’n gevoel af. Al jaren weten reclamemakers dat wij ons vooral laten leiden door ons gevoel en niet zozeer door feiten. Net als de lezer van jouw webtekst. Je krijgt nu 5 versiertips voor verleidende webtekst.


Lees meer over "Hoe versier ik jou?"

Ons telefoonnummer staat op het achterwerk

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op maandag 1 februari 2010Misschien ken je de film Dumb dumber waarin twee mannen elkaar weten te overtreffen met domme streken? Wat domheid betreft, overtreft de titel hen beiden. Het Engelse woord ‘dumb’ lijkt op het Nederlandse woord ‘dom’ maar betekent ‘stom’, wat betekent: niet in staat zijn te spreken. Iets waar de hoofdrolspelers in deze film geen last van hebben.


Lees meer over "Ons telefoonnummer staat op het achterwerk"

ontvangen

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op donderdag 7 januari 2010

Ontvangen

Ontvangen is: inleven, luisteren, kijken en de dingen zien zoals ze werkelijk zijn. Ontvangen vereist openheid en kwetsbaarheid, onschuld en overgave, acceptatie en dankbaarheid. Ontvangen, doe je door er te zijn en vanuit je hart. Zoals een kind onbevangen al het nieuwe ontvangt, zoals een moeder vol vertrouwen een nieuw leven ontvangt. Je hoeft maar je ogen te openen en er ontvankelijk voor te zijn.


Dit jaar wens ik je ontvankelijkheid voor elke kans die zich aandient.


Wim Beunderman

Tekstschrijver nodig


Lees meer over "ontvangen"
Abonneer op mijn blog
Categorieën