Het leven is een speeltuin

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op dinsdag 16 april 2013Denk eens terug aan de laatste keer dat je met een probleem zat. Wat deed je toen? Ik doe een gok: je ging er uitgebreid over nadenken. Misschien ging je er ook anderen bij betrekken; hen om advies of om een mening vragen. Klopt dat?


Lees meer over "Het leven is een speeltuin"

Leef jij wel of haal jij alleen adem?

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op dinsdag 12 maart 2013


Foto door Kevin Tuhumury

Half zes, de wekker verbrijzelt je dromen
Je staat op, doucht snel en kleedt je aan
Nog even een hap brood en een slok sap
Dan snel in de auto de file opzoeken


Lees meer over "Leef jij wel of haal jij alleen adem?"

Mijn hart is geladen en ik schroom niet hem te gebruiken

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op woensdag 13 februari 2013Stel je eens deze scene uit het gemiddelde Hollywood liefdesverhaal voor:
Terwijl zij elkaar omhelsden, sloten zij hun ogen en zuchtten. De meest liefelijke glimlach verscheen op haar gezicht. Zij wist dat hij altijd van haar zou zijn. Hij voelde zijn hart tekeergaan in de wetenschap dat zij hem altijd al haar liefde zou geven.


Lees meer over "Mijn hart is geladen en ik schroom niet hem te gebruiken"

Jij maakt de wereld mooi

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op zondag 3 februari 2013Hoe kun je nou zeggen dat je leven niet de moeite waard is?
Dat je niets hebt om bij te dragen?
Dat de Zon het nalaat jou zijn gezicht te tonen?


Lees meer over "Jij maakt de wereld mooi"

Heimwee naar de sterren

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op maandag 28 januari 2013Geef je me hand, Tamar en ik neem je mee. Ik neem je mee naar een plek waar nog nooit iemand is geweest. Het is niet op deze aarde of daarbuiten, maar binnenin. Diep in mij.” – Armand in ‘De feeks van Montpézat’


Toen ik aan de een één-op-één Enneagram Workshop van Piet van Gijssel van Jouw Wijze begon, realiseerde ik mij niet wat voor een reis ik zou maken. Een reis diep binnenin mij die mij zou leiden terug in de tijd, terug naar het hart van het Universum en naar de oorsprong van mijn bestaan tussen de sterren.


Lees meer over "Heimwee naar de sterren"
Abonneer op mijn blog
Categorieën