Mijn hart is geladen en ik schroom niet hem te gebruiken

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op woensdag 13 februari 2013Stel je eens deze scene uit het gemiddelde Hollywood liefdesverhaal voor:
Terwijl zij elkaar omhelsden, sloten zij hun ogen en zuchtten. De meest liefelijke glimlach verscheen op haar gezicht. Zij wist dat hij altijd van haar zou zijn. Hij voelde zijn hart tekeergaan in de wetenschap dat zij hem altijd al haar liefde zou geven.


Lees meer over "Mijn hart is geladen en ik schroom niet hem te gebruiken"

Jij maakt de wereld mooi

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op zondag 3 februari 2013Hoe kun je nou zeggen dat je leven niet de moeite waard is?
Dat je niets hebt om bij te dragen?
Dat de Zon het nalaat jou zijn gezicht te tonen?


Lees meer over "Jij maakt de wereld mooi"

Heimwee naar de sterren

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op maandag 28 januari 2013Geef je me hand, Tamar en ik neem je mee. Ik neem je mee naar een plek waar nog nooit iemand is geweest. Het is niet op deze aarde of daarbuiten, maar binnenin. Diep in mij.” – Armand in ‘De feeks van Montpézat’


Toen ik aan de een één-op-één Enneagram Workshop van Piet van Gijssel van Jouw Wijze begon, realiseerde ik mij niet wat voor een reis ik zou maken. Een reis diep binnenin mij die mij zou leiden terug in de tijd, terug naar het hart van het Universum en naar de oorsprong van mijn bestaan tussen de sterren.


Lees meer over "Heimwee naar de sterren"

En gooi de sleutel weg

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op maandag 21 januari 2013


Je hebt het in je om onvoorwaardelijk lief te hebben. Het is door je hart omsloten en de sleutel vind je in de bewustwording van je ware zelf. Sta stevig met beide voeten op de grond, sluit je ogen en luister naar wat je hart te zeggen heeft. Ontsluit je hart, laat de liefde stromen en gooi de sleutel voor eeuwig weg.

Wil je ook op de hoogte blijven? Abonneer je op de Tekstschrijver nodig Blog!


Lees meer over "En gooi de sleutel weg"

In de kwetsbaarheid van het leven bevindt zich een enorme kracht

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op woensdag 12 december 2012

ProstituteLangzaam maar gedecideerd liep Pepe de oude, krakende zoldertrap op in zijn ouderlijk huis. Eenmaal boven zocht hij in het weinige licht naar de kist waarvan hij wist dat het er moest staan. Daar tussen de vele spullen die zijn ouders in de loop der jaren hadden verzameld. Zijn intuïtie wees hem de weg en een paar tellen later knielde hij voor de kist die met een stoflaag was bedekt. Met het hart in de keel, liet Pepe zijn handen over de verroeste grendel glijden. Hij slikte, sloeg enkele seconden zijn handen ineen en ontgrendelde de kist.


Lees meer over "In de kwetsbaarheid van het leven bevindt zich een enorme kracht"
Abonneer op mijn blog
Categorieën