Als de wereld morgen zou vergaan

Geschreven door Wim Beunderman, geplaatst op maandag 17 februari 2014


Foto door Vogue

Herken je dat? Je wil een dierbare vertellen hoe waanzinnig veel je van haar of hem houdt, maar komt gewoon niet uit je woorden. Ik zal bekennen dat ik daar, als schrijver, nooit moeite mee heb, maar om me heen zie ik vaak genoeg hoe mensen worstelen met een brief, gedicht of verhaal. Dat zal, geloof ik, alleen maar toenemen de komende weken, want over een maand is het Valentijnsdag.


De schrijver die mij het meest ontroert, wint een feeks
Daarom heb ik besloten een handje te helpen. Misschien vind je het wel moeilijk om een liefdestekst te schrijven, maar heb je wel de moed om het te doen? Nou, dat komt goed uit. Als je mij nou je Valentijnstekst stuurt, plaats ik die op mijn blog zodat anderen geïnspireerd kunnen raken. Elke dag plaats ik een nieuwe tekst, dus kom maar op met die gedichten, verhalen, proza, liedjesteksten, kaartteksten en andere teksten! En de schrijver van de Valentijnstekst die mij het meest ontroert, ontvangt van mij een exemplaar van De feeks van Montpézat.

Je tekst kun je e-mailen naar: wimbeunderman@gmail.com

Wat wil je je geliefde zeggen?
Moet ik je even op weg helpen? Stel je bij het schrijven voor, dat diegene aan wie jij de liefde verklaart er morgen niet meer zou zijn. Wat gaat er door je heen? En wat wil je je geliefde allemaal zeggen? Open je hart en laat je gevoelens door je pen op het papier vloeien. Wil je een voorbeeld?

Als de wereld morgen zou vergaan, als ik straks dood neer zou vallen; het zou allemaal niet uitmaken. Want je stond toe dat ik je diep in je ogen keek. Die prachtige ogen waarin ik mezelf kwijtraak en tegelijkertijd terugzie. Daarmee keek ik diep in je lieve, mooie ziel en gaf je me van je liefde. Ongevraagd, ongeremd en zonder daar iets voor terug te vragen. – Uit: De feeks van MontpézatWil jij ook op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de Tekstschrijver nodig Blog!Gearchiveerd in de categorieën: blog, entries, emotie, schrijven, hart, creativiteit, liefde, fantasie, verhalen, gedichten

Voorzien van de labels: blog-tag, entry-tag, tekstschrijver, ziel, liefde

Deel deze blog

Geef je reactie op deze blog

Abonneer op mijn blog
Categorieën